Bastudoft Kastanj 50 ml

159 kr

Värmande bastudoft med eterisk olja av rostad kastanj

Den eteriska oljan av rostad kastanj skapar en fyllig och varm doft som omfamnar bastun med en inbjudande, jordnära sötma. Perfekt för julens bastubad, bidrar doften till en lugnande och avkopplande atmosfär. Oljan hjälper till att minska stress och har antioxidanta egenskaper som vårdar huden under bastubadet.

Tipsa dina vänner

Beskrivning

Eterisk olja av rostad kastanj ger en värmande och fyllig doft med en inbjudande atmosfär i bastun. Med sina jordnära toner och len sötma påminner doften om nyrostade kastanjer, vilket ger en nostalgisk känsla av vinter och högtid. När oljan förångas fylls bastun med en härligt ombonad doft som känns både tröstande och avkopplande, vilket gör den idealisk för avslappning under kalla dagar.

Rostad kastanj som bastudoft är särskilt passande under julen, då dess värmande karaktär förstärker den festliga stämningen och bidrar till en känsla av lugn och gemenskap. Eterisk olja av rostad kastanj kan hjälpa till att lindra stress och spänningar, samt främja avslappning och återhämtning efter en hektisk dag. Dess doft är inte överväldigande, vilket gör den till ett utmärkt val för de som uppskattar mildare och naturligt varma aromer i bastubadet.

Kastanjen är känd för sina antioxidanta och närande egenskaper. Den lämnar huden återfuktad och frisk, vilket gör bastuupplevelsen inte bara avkopplande, utan också vårdande. För dig som söker en unik, vinterinspirerad bastudoft är rostad kastanj det perfekta valet.

Dosering:
ca 5 droppar bastudoft per skopa. 10 ml spädes med 4 liter vatten.

Volym:
50 ml

Innehåller:
Ethanol, citrus dulcis oil, arom. Dipenten.

Bastudoften innehåller Brandfarlig vätska och ånga, får ej hällas outspädd på stenarna. Får inte utsättas för öppen låga eller andra antändningskällor. Kan orsaka allergisk hudreaktion. Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Förvaras oåtkomligt för barn. Använd skyddshandskar. Undvik utsläpp till miljön. Innehållet/behållaren lämnas till godkänd återvinningscentral.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bastudoft Kastanj 50 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …